Bangkok polisi pangareping Sukthat Pumphanmuang marang Bangkok Kirim panguwasa padha "mung mengkono proyek sing." Asil saka diselidiki bakal maju kanggo penuntut minggu iki, miturut laporan klub casino loutraki. Wilsmore ngandika 84-taun-lawas jerman wadon iki mung siji karo bal bener nolak kanggo mlebu ing pranyatan, nuduhake panguwasa sing "dheweke ora bakal njupuk apa wae iki teka, apik utawa ala lan [ana] ora mbayar tanggungan kanggo dheweke." Minggu kepungkur, Thai perwira hukum pelaksanaane, kalebu anggota militer, dikebaki liya-kamar lantai ndhuwur restaurant ing pulo Pattaya. Ora ana dhuwit iki katon ganti tangan, nanging sawise cetha hukum buku, Thai perwira mutusaké pemain nerak lokal hukum saka 1935 nglarang sapa saka ndhuweni "luwih saka 120 maen kertu ing wektu." Pamuter liyane marang Bangkok Siji sing padha uga marang sing "sim durung wis resmi pamaréntah segel ing kothak," kang liyane pelanggaran mirah tabel blackjack ing reno. Australia bridge juara nangis gawe salah liwat kang mestine penahanan ing Thailand liwat gambling biaya mirah telpon android ing slot.
Miturut Bangkok Siji laporan, perwira tak tipoff saka informant sing grup manca ajeg ketemu ing kamar disewa mirah tabel blackjack atlantic city. Pamuter ngandika padha bola-bali marang panguwasa sing jembatan wis dianggep olahraga lan sing padha mung muter kanggo nilai.

Wilsmore ngandika padha marang dening Thai polisi militer sing padha bakal nahan moho kajaba padha mlebu pranyatan mirah tabel blackjack for sale. Grup, biasane warga inggris sing manggon ing pulo, padha bener anggota Jomtien & Bangkok Bridge Klub lan padha ketemu telung kaping minggu kanggo muter bridge ora angin creek casino duwe poker. Wilsmore ngandika ing saliyane kanggo mbayar $194 tanggungan, kang passport iki uga sita sawise gropyokan. Avon Wilsmore, juara saka telung Australia National Championships, marang Sydney Morning Herald piyambakipun muter bridge karo anggota saka Bangkok bridge klub ing februari 3 nalika piyambakipun lan 30 wong padha dijupuk menyang ditahan polisi. "Dheweke ana sing iki 'pratelan' iki ora menehi hasil amba, kita bisa retract lan kontes prakara ing pengadilan," Wilsmore ngandika, miturut kabar stopkontak ora angin creek casino duwe roulette.