acau operator casino Galaxy Hiburan Group Ltd wis dikonfirmasi kanggo GGRAsia iku wis "sementara dilereni soko tugas" sawetara karya construction ing tangi saka wilayah kang coronavirus tandha, nanging isih ngarahake ing kawitan-setengah 2021 miwiti kanggo bagean saka Phase 3 saka sawijining Galaxy Macau casino resort (digambarke ing gambar foto) casino lan spa ing oklahoma.
Supaya kanggo ndhukung contagion-kontrol efforts saka Macau pemerintah SAR, Galaxy Hiburan Group wis dilereni soko tugas sementara sawetara saka karya construction, kajaba kritis sawetara proyèk," ngandika Konco Lam Chi Seng, wakil presiden senior saka public relations, ing email kanggo kita kanggo nanggepi kita panaliten.e ditambahake: "Kita tetep optimistis bab kita pembangunan sing saiki plans lan bakal terus kanggo nggawe kita paling apik kanggo tetep ing jadwal, karo Phase 3 bukaan ing separo pisanan saka 2021." anyar wigati saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd wis ngandika sing 14-dina quarantine aturan ngenalaken saka 20 februari dening Macau panguwasa – lan ditrapake kanggo non-penduduk buruh sing bisa pengin kanggo nglintasi tapel wates karo saka daratan Cina – bisa ing perantara kang tampilan, "mengaruhi opening jadwal" kanggo mbesuk Malaysia properties "kanggo ombone tartamtu, minangka mayoritas saka construction buruh non-residents sing manggen ing Zhuhai," ing tetanggan provinsi Guangdong casino lan spa ing michigan. P Morgan analysts ditambahake, referring kanggo jeneng resmi kanggo mentas-diklasifikasikaké penyakit: "Kalebu ngembake impact saka Covid-19 ing logistics lan sapiturute, kita waca kamungkinan sing bukaan saka situs anyar (e.g., SJM [Holdings Ltd kang] Grand Lisboa Palace, Galaxy [Hiburan kang] Phase 3, Sands [China Ltd kang] ing Londoner Makau), bisa di-push metu dening saperangan saka sasi mungsuh sadurunge jadwal." GRAsia uga nyedhaki SJM Holdings lan Sands China kanggo komentar, nanging wis ora ditampa balesan saka salah siji ing topic dening wektu iki crita tindak online emas bledug casino gedhe tumiba montana. Kita padha nyana yen ana kang arep dadi sadhu – sadhu pinunjul saka wong-wong buruh teka ing," nyatet Pak Ho.eoff Andres, property presiden saka Studio City, ngandika ing padha nelpon iku mbokmenawa "isih banget rauh" kanggo ngomong yen ana bakal sembarang "long-term" efek ing construction disambung kanggo coronavirus tandha, nanging ditambahaké sing saiki piling bisa kanggo Phase 2 saka properti ana kang rampung, lan ana "kegiatan ing basis saben dina" ing situs.ccording kanggo analysts investment, Sands China kang tiyang sepah Amerika Serikat basis Las Vegas Sands Corp, sadurunge wis dituduhake sadurunge kesehatan umum tandha ing Macau sing Londoner Macao Hotel – komponèn saka karya kanggo ngowahi Sands Malaysia Tengah komplek menyang tema resor disebut Londoner Macao – bisa ndeleng construction rampung taun iki.senior eksekutif ing Las Vegas Sands wis ngandika ing tiyang sepah kang pangentukan-waktu papat nelpon ing 29 januari – ing nanggepi pitakonan saka analyst – sing grup bakal katon ing apa krisis-mimpin lull ing casino bisnis bisa dadi kesempatan kanggo advance konversi saka Sands Malaysia Tengah. emas bledug casino billings mt.