Morgan analysts, Shalin Doshi, Shaun Cousins lan Donald Carducci, dituduhake sing AGT uga bakal munggah marang sawetara kompetisi kuli saka niche manufaktur amarga kanggo push dening kasino kanggo nginstal macem-macem ageng saka mesin slot ing game jubin. Saiki, Australia perusahaan ing maneh, matur sing sawijining revenue kanggo iki pungkasan fiskal taun iki luwih apik tinimbang sadurunge diantisipasi kevin martin online poker winnings.

Ing kasebut menehi hasil karo Churchill Ketinggalan minangka kang faktor utama kanggo kesimpulan sukses ing Mei, perusahaan uga dikenali sing menehi bisnis sak setengah kapindho taun iki bisa falter amarga sawetara alasan indian casino cedhak nashville tn. Ing J.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre indian casino cedhak naples florida. AGT uga ngandika iku bakal ndhaftar liya-setengah mediawiki wis tax saka US$16.77 yuta, a US$2-yuta tambah liwat sadurungé proyeksi sadurungé sasi iki. Ing sawijining laporan financial kanggo Australia Pasar ijol-Ijolan ing juli 18, AGT ngandika sing sadurunge tax bathi kanggo taun fiskal sadurungé bakal dadi watara US$28.97 yuta. Iku koyone dadi njupuk luwih apik kanthi cepet kanggo Ainsworth Game Teknologi (AGT).

AGT punika gadhah kanggo saingan langsung karo Bangsawan Luang Ltd.kanggo pasar Asia indian casino cedhak jarum ca. Iku bilih liya-setengah dodolan prospek bakal "ngrugekake kena pengaruh dening sawetara faktor, kalebu kegiatan competitive, peraturan disetujoni telat ing produk lan ingkang luwih pangembangan prodhuk owah-owahan kang wis di tunda persetujuan lan release saka sadurunge dijadwal tombol game judhul nganti setengah pisanan taun financial 2019." Novomatic AG, game supplier peralatan metu saka Austria, njupuk kontrol saka 52% saka AGT iki sasi januari.