Ing Vietnam, Laguna Lang Co resor pantai cedhak kutha sajarah saka Hue ana kabaripun dianugerahi casino lisènsi pungkasan sasi pungkasan lan saiki bisa miwiti nampi loro manca lan pemain domestik sanalika 2022 natal es show fallsview casino.
Miturut ana laporan saka GGRAsia kasebut sadurungé crita saka TTG Asia, pantai properti diduweni dening Singapur-kadhaptar hospitality tenan Banyan Tree Holdings Limited kabuka ing April 2013 lan wis fitur 229-kamar hotel kajawi 57-unit villa komplek lan 18-bolongan golf course dirancang dening Sir Nick Faldo natal lampu ing monte casino. Januari weruh bangsa Ministry of Planning lan Investasi menehi saran sing ajang ing Thua Thien Hue provinsi bakal diwenehi ijin kanggo operate casino minangka bagéan saka telung taun nyoba lan iki kabaripun dijaluk spekulasi nyebar sing Amérika tenan Hard Rock Internasional bisa disiapake kanggo mlebu ing minangka operasi partner jeux casino gratuits sur mesin sous sans telechargement ni depot.
"Akeh hotel investor lan dana pembangunan wis ngenteni ing casino lisènsi lan pilihan saka operator casino sadurunge finalizing investasi menyang [property kang phase kapindho]," Ho Kwon Ping, Ketua Eksekutif kanggo Banyan Tree Holdings Limited, kabaripun marang TTG Asia sak sasi pungkasan Vietnam-Singapura Forum Bisnis 2018 acara jeux casino le plus rentable. GGRAsia menapa malih kacarita sing resmi 2015 panjalukan kanggo konsep proposal weruh Banyan Tree Holdings Limited rinci sing amal saka gambling lisensi bakal mimpin kanggo iku mbuwang munggah kanggo $2 milyar ing urutan kanggo mbangun minangka akeh minangka enem star lima hotels lan sak 2,200 apartemen lan villas uga minangka $250 yuta casino..