ong Kong-kadhaptar Macau Legenda Pembangunan Ltd ngandika iku ngrambah on Wednesday menehi hasil kanggo tuku 21,5-persen saham ing perusahaan sing ngembangaken shopping komplek ing Hengqin Pulo, area ing dharatan China sabanjuré kanggo Macau kang Malaysia district casino paling cedhak kanggo jensen pantai florida. PONTO pisanan gedhe-ukuran komplek shopping ing Hengqin, karo nilai investasi ngluwihi RMB1.6 milyar [US$239.5 yuta]," Macau Legenda ngandika ing sawijining pakaryan babagan penyimpanan file casino paling cedhak kanggo jensen pantai fl.

"PONTO strategis dumunung ing Hengqin lan kira-kira 5 menit drive saka Hengqin khusus port casino paling cedhak kanggo jefferson kutha mo. Total wilayah construction project kira-kira 140,000 kothak meter [1,5 yuta kaki sq], lan iku bakal kurban liwat 300 kopi." acau Legenda ditambahake: "Ing papan punika tampilan sing disualekno ijin grup kanggo njupuk bagéyan ing, lan entuk manfaat saka, ekonomi wutah ing wilayah saka Zhuhai Hengqin Kabupaten Anyar.. casino paling cedhak kanggo jersey city. kang penting kanggo grup pembangunan long-term uga broadening saka sawijining revenue basa."ramping munggah saka non-game tourism hiburan ing Hengqin – kanggo nglengkapi ana fasilitas ana kayata Chimelong Internasional Segara Wisata Resor, kang fitur hotels lan tema parks lan populer karo pengunjung saka bagéan saka daratan Cina – wis dipunsebat-sebat minangka cara saka ngembangaken pasar kanggo "loro-centre preian" sing kalebu Macau minangka bagéan saka itinerary.ccording kanggo Macau Katrangan kang ana pakaryan babagan penyimpanan file, Pak Chow lan kang garwa sing kasengsem ing 55.7 persen saka ibukutha nuduhake Mundhakaken Investasi Co Ltd, salah siji saka ebay ing operasi kembar kali poker kamar reopening. Li Chi Keung – uga substansial saham ing Macau Legenda karo 11.7-persen nyekeli ing klompok – kontrol tambahan 28,6 persen saham ing Mundhakaken Investasi.acau Legenda wis ngembangaken sawijining internasional tilas ing taun anyar, karo proyèk announced kanggo Portugal lan Cape Verde kembar kali ri casino reopening. Tenan ngandika ing pungkasan desember iku tuku perusahaan sing ndarbeni tanah ing Kamboja sing pungkasanipun bisa omah Macau Katrangan-branded "resor terpadu"..