Anyar Juniper nomer Riset prédhiksi reged wagers ing mung ing $520 yuta dening 2021 Anyar sawijining riset data saka Juniper Riset wis ketemu sing reged wagers saka VR (Virtual Kasunyatan) gambling bakal tuwuh saka mung liwat $58.5 yuta taun iki, mung ing $520 yuta dening 2021, makili tambah 800 persen, perusahaan menehi saran ing release penet ana. Juniper kang riset paling anyar, Mobile & Online Gambling: Kasino, Lotteries, Totoan & VR 2016-2021, ketemu sing VR gambling deployments liwat limang taun sabanjuré bakal klempakan ing e-casino papan, kang bakal duweni potensi kurban immersive, nyata-donya VR lokasi. Nanging, peneliti cautioned sing biaya dhuwur saka piranti VR bakal nyandhet ombone saka pangguna adoption, karo addressable basa ing short term lan medium umumé winates kanggo awal adopters black jack kabeh cuaca gendheng nutupi wickes. Nanging, riset penulis Lauren Foye ndhukung sing dhisikan basa pengguna bakal utamané ngemot saka smartphone VR pemain, kajawi kedhaftar saka ndhuwur-mburi Pc goleki paling kasetyan pengalaman black jack kabeh cuaca gendheng nutupi screwfix. Miturut Foye, "Iki bakal dadi gegandhengan karo niche langganan, asring dhuwur-rollers, mangkono asil ing rélatif gedhe rata-rata wager diantara iki awal adopters."Wutah ing casino VR nderek gaya kanggo casino sektor minangka kabèh kanggo mimpin seluler lan gambling online pasar ing syarat-syarat wagers, karo sektor iki accounting kanggo liwat 40 persen saka total reged gambling wagers dening 2021.

Temonan tombol saka Juniper sinau kalebu:* Totoan Exchange bakal saya akun kanggo babagan luwih saka seluler lan gambling online industri ing syarat-syarat wagers digawe, karo Kulon Eropah kang dening adoh unggul kontributor;* Salawasé industri lotre isih ningali impact saka efektif banning saka online operasi ing China, Juniper pracaya sing pasar iki bakal ndeleng recovery saka 2016 terus, minangka peneliti anticipates ngangkat saka ban minangka asil saka angger-angger anyar;* Buta teknologi saka Samsung kanggo Facebook kabeh totoan sing VR bakal njupuk mati karo konsumen;* VR pasar wis samesthine kanggo njeblug karo hardware bathi saka piranti tanpa nyekel, aksesoris lan 360 degree kamera disetel kanggo nggayuh liwat $50 milyar dening 2021, munggah saka $5 milyar taun iki; Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 black jack kabeh cuaca gendheng paint. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki.

Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara carane nggawe casino heist luwih gampang. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] carane nggawe tutul roulette kejut sampeyan.