Gerakan diajukake dening FanDuel lan DraftKings iki dirancang kanggo nyegah AG kantor saka launched legal injunction marang situs operasi sadurunge prakara bisa mantun ing hukum pangrungu casino receh rega prediksi 2021. Iki, mung dina sawise perusahaan loro wis diajukake peserta request sing bakal tetep AG saka mengkono persis apa mung durung casino receh rega ing india. New York State jeksa Agung Eric Schneiderman dipindhah saben fantasi olahraga perang kanggo tingkat anyar dina iki, takon Kakaisaran Negara hakim kanggo meksa pemimpin industri FanDuel lan DraftKings kanggo mati ing negara kang. Camping' tambahan panjalukan kanggo darurat pangrungu iki diwenehake on Monday lan wis dijadwal kanggo sabanjuré ana. FanDuel lan DraftKings wis temenan gagal ing peserta legal bid kanggo duwe sak wentoro restraining order (TRO) dileksanakake ing New York Agung kang kantor. AG kantor wis strenuously rek pratelan iki. Minggu kepungkur, Schneiderman wrote "mandek-lan-desist" huruf kanggo loro-anjog pasar saben fantasi olahraga (DFS) camping, informasi wong-wong mau sing operasi sing akehe "gambling ilegal" ing New York Negara hukum, lan kang lagi nyimak sing padha kudu mungkasi aturan game sing kanggo residents saka negara casino receh rega prediksi 2025.
Carane Schneiderman kang paling anyar tumindak bakal impact kabeh iki tetep bakal katon, nanging AG minced ora ana tembung ing pakaryan babagan penyimpanan file karo New York kang Supreme Pengadilan dina: "Jeksa Agung nggoleki pambuka injunction nglarang DraftKings lan FanDuel saka terus kanggo operate ilegal olahraga gambling bisnis ing New York, ing carike saka negara konstitusi, penal hukum lan pranatan," ngandika dijaluk injunction, kang iki diajukake ing Manhattan courtroom dina iki casino alpes-de-haute provence. DraftKings' key nacad Schneiderman saka "misreading New York kang gambling hukum" lan nyoba kanggo "usil" perusahaan menyang shutting mudhun sadurunge iku wis "wis kasempatan kanggo defend dhewe." Sauntara kuwi, FanDuel wis publicly dipuntudhuh AG Kantor kontak sawijining pembayaran pihak katelu pemroses lan pressuring wong-wong mau menyang nolak transaksi kanggo New York pelanggan. "Kabeh iki gawe piala ora bakal dibuwang menyang New York, nanging bakal nimbulaké runtun efek ing saindhenging negara, kalebu ing welasan negara ngendi DraftKings terus kanggo operate lawfully, nggowo pengaruh ngrugekake sawijining basa customer lan sawijining hubungan bisnis karo vendor, pelanggan, lan aturan." Loro-lorone perusahaan wis teka metu onomatopia ing ngisor iki AG kang mandek-lan-desist aksara casino alvear san salvador de jujuy jujuy.

Pangrungon sabanjuré minggu iku wigati kanggo DFS camping, minangka iku bakal nemtokake apa padha bakal bisa kanggo njaluk injunction pambuka sing bakal ngidini wong-wong mau kanggo terus operasi nalika cilik ketundha.