Iku kudu witjaksono nang endi wae. "Kita bisa bantuan wong yen padha duwe masalah nalika padha gamble. Minangka New Jersey terus efforts kanggo overturn federal Profesional Lan Amatir Olahraga Protection Undhang (PASPA) saka taun 1992 lan nggawa sportsbetting kanggo sawijining kasino, Michigan bisa saiki kabaripun dadi battleground anyar ing perang kanggo legalized negoro olahraga wagering. "Iki industri milyar dollar, mung Michigan piyambak, dening sawetara cilik pasinaon kita wis katon." Nelpon kang ngukur "karya ing proses", Kosowski menapa malih diterangno sing legalization saka sportsbetting bakal ngawula minangka cara praktis saka nolak ilegal bookmakers. "Aku mung ora pengin kanggo tetep arep sawise kita residents kabeh wektu nalika ana sregep solusi metu ana," Kosowski marang Legal Olahraga Laporan slot to meaning in marathi.

"Aku ngerti federal hukum prohibits [olahraga] gambling nanging aku jenis wong sing gelem kanggo njupuk ing pamaréntah," Kosowski marang Legal Olahraga Laporan strategi kanggo menang roulette ing casino. Miturut laporan saka Legal Olahraga Laporan, Robert Kosowski saka Michigan House Saka Wakil wis reintroduced ngajokaken aturan sing, yen liwati dening omahé loro saka legislatif negara lan mlebu menyang hukum dening Republican gubernur Rick Snyder, bisa ngidini kasino ing negara kanggo kurban wagering ing olahraga. Wayne County Demokrat ngumumaké sing legalized sportsbetting bisa nyedhiyani negara karo akeh needed stream revenue lan sulih kanggo liyane tradisional sumber income kayata tambah bensin pakaryan strategi kanggo menang poker turnamen. Sing kita arep kanggo nindakake iku sasi sabanjuré?Nanging ora mungkin taun sabanjuré." strategi kanggo menang ing slot. Aku bang drum matur "Apa iku legal kanggo apa ing Vegas, kok bisa Oregon wis parlay sim?Apa digawe wong-wong mau supaya khusus?" ireng lan putih slot kanggo ram.
Ing PASPA, mung papat serikat saka Nevada, Delaware, Montana lan Oregon sing dileksanakake kanggo kurban sportsbetting nanging New Jersey wis onomatopia larangan iki wiwit 2009 karo sethitik sukses senadyan nampa akeh needed dhukungan saka West Virginia, Arizona, Mississippi, Louisiana lan Wisconsin.