Pembangunan iki uga ngarep kanggo Istana Ilang Kutha lan Lembah Ombak wisata lan purportedly rampung taun karo kebejatan pangisian daya saka sawetara $60.61 yuta. Owahan nutup: Sun Internasional Winates nganggo utawa duwe kapentingan ing 19 kemewahan resorts, hotels lan kasino nyebar tengen limang bangsa-bangsa lan kabaripun weruh operasional sawijining income kanggo 2020 plummet dening meh 49% ing taun ing taun kanggo $410.63 yuta minangka sawijining net game menang ambruk dening 45% kanggo $342.45 yuta. Ngasilake kuwalikan: Johannesburg-kadhaptar Sun Internasional Winates malih tanggung jawab kanggo Afrika Kidul Ing Boardwalk Casino lan Donya Hiburan, Flamingo Casino lan GrandWest Casino lan Donya Hiburan lan kabaripun direkam tepak saka 72% ing taun-taun ing diatur pangentukan taunan sadurunge kapentingan, tax, depreciation lan amortisation kanggo babagan $60.48 yuta blue heron casino nedha bengi istimewa. "Ing coronavirus pandemi wis impact sing pinunjul ing grup karo kabeh operasi kang ditutup kanggo telung sasi utawa maneh lan dagang ing Maret 2020 kang ngartekno kaganggu blue heron casino prasmanan jam. Principal sabar: papat-hotel Sun Kutha Resor cedhak Afrika Kidul kutha Rustenburg paling gedhé saka Srengenge International Limited situs lan iku kabaripun njupuk hit paling gedhe sawise kang diijini kanggo re-mbukak mung ing September blue heron casino nedha isuk prasmanan. Afrika selatan operator casino Sun International Limited wis kabaripun dirilis sawijining wes di prikso asil financial kanggo rolas sasi kanggo mburi desember nuduhake mundhut sakabèhé saka meh $82.51 yuta canciones de la sonora casino.