Nanging Griffin diijini dheweke kanggo njaga tiket, matur negara kang bondho forfeiture hukum ora ngluwihi kanggo lotre winnings carane kanggo menang ing roulette ing casino. Lan Illinois juara Lottery jackpot punika saking $50k sawise pengadilan mrentah sing polisi padha bener ing ngakoni tiket iki dituku karo neruske saka angkara carane kanggo menang ing roulette saben wektu. Minggu kepungkur, appeals pengadilan sacara mutlak overturned Griffin, ngandika padha ketemu "link langsung antarane lotre winnings lan dana digunakake kanggo tuku tiket asli." Nalika kuwi, pangadilan ngandika winnings bisa "akal dadi dianggep 'neruske turut' kanggo Norwood ilegal tamba dodolan." Macon Negara polisi wis pamilih kanggo pratelan sing 'winnings' ing wangun saka $35,215 bongkahan-jumlah pembayaran tinimbang njupuk lengkap $50k ing installments liwat sawetara taun carane kanggo menang ing roulette mesin. Dokumen kanggo pratelan winnings wis diajukake karo Illinois Lotre carane akeh sampeyan kudu nglampahi ing casino. Ing wektu saka gropyokan, Norwood marang polisi kang iki njupuk metu saka tamba perdagangan amarga wong ' d mung menangaké $50k liwat ngeruk tiket carane akeh sampeyan kudu tip poker bakul. Referencing saya rapacious napsu US hukum pelaksanaane kanggo nganggep kabeh tundhuk forfeiture, Griffin ngandika: "ing sawetara titik ing wektu, ing pitakonan sing kabeh asal-usul saka soko wis kanggo mungkasi." Negara sarujuk lan nyuwun ngatur carane akeh sampeyan kudu tip casino bakul.

Lofton ngandika tiket dheweke dituku menehi free tiket, kang nguripake metu dadi $50k juara sun palace casino ora bonus simpenan kode april 2021.