Aku ora nemen menyang UFC, nanging aku lunga menyang perang amarga aku ngujo Ronda Rousey akèh sun palace casino ora simpenan. "Depresi iku istilah sing aku ora pengin nemen kanggo uncalan watara entheng. Sampeyan ora ana kanggo pisanan ing pitung taun.

Ya, aku iki kroso dakkirim, nanging aku ora mikir aku wis depresi clinical kurang simpenan casino online australia. Apa padha pikirane lan gagasan, lan ing ngendi kowe pungkasanipun kagelar arep kanggo njupuk iku, lan apa nilai apa sing arep kanggo nyedhiyani? "Sawise Australia mayuta-Yuta nalika aku iki kroso ilang, Jamie lan aku chatted babagan apa aku wanted kanggo terus kanggo muter poker maneh utawa yen aku kudu bali menyang 'normal' 9-5 proyek kurang simpenan casino ora ing gamstop. Lee Davy lenggah mudhun karo World Series of Poker gelang juara, Jackie Glazier, kanggo pirembagan bab dheweke anyar pamisah karo 888Poker, dheweke kaputusan kanggo tetep adoh saka World Series of Poker kanggo pisanan ing pitung taun, lan akeh liyane. Aku ngerti sing aku ilang kesempatan sing kita padha ora duwe kene ing Australia dening ora arep supaya aku duwe raos getun lan uga aran sethitik guilty kurang simpenan casino online usa. Apa ora aku desain urip kanggo aku sing kurang kaku? "Jamie nganggo bisnis disebut Dare2Dream foto d'une roulette de casino. Sepisanan supaya akeh support aku wis ditampa liwat past 7 taun wis teka saka masyarakat iki. "Aku perang hard kanggo tetep positif, nanging sawise Australia mayuta-Yuta rampung ing wiwitan taun iki, aku mung felt supaya wagol lan nglokro.