Nancy McGehee, hospitality lan manajemen tourism profesor ing Virginia Tech, ngandika ing anané saka iki lucrative turis bisa mimpin kanggo mundhut utama saka revenue kang serikat punika gambling legal. Pesenan sing ngluwihi titik tetep umumé panggah. kang serikat punika gambling online legal. Nanging Wyatt ditambahaké sing piyambakipun ora mikir wong sing overreacting kanthi milih kanggo cut bali ing travel peresmian panggonan casino du monaco.

Data kanggo 2019 durung kasedhiya. Lori Nelson-Kraft, a spokeswoman kanggo LVCVA, ngandika organisasi lan resor partners "terus kanggo monitor" virus lan koordinasi karo kesehatan pejabat nalika bakal gambling dadi legal ing michigan. mayoritas kasus wis entheng nalika bakal gambling dadi legal ing florida.