Paling gedhé ing donya gambling pasar Macau weruh sawijining game kekiyatan kerjo kontrak ing Q2 dening 5,500 kanggo 80,000, miturut data saka wilayah kang Statistik lan Sensus Layanan peresmian casino sanary sur mer. Karo wilayah reporting tingkat pengangguran mung 1.7%, akeh buruh iki uga wis dipindhah kanggo construction industry, kang ditambahake 7,000 buruh.

Buruh migration adoh saka kasino bisa nggambarake Macau kang nambah pejah kanggo ngisin non-game kegiatan nalika bakal gambling dadi legal ing ny. Minangka akeh minangka 90% saka dhuwit ngginakaken ing Macau dadi ing game; a statistic sing dadi masalah yen bathi game falter. Ing wulan juni taun iki, revenue game ambruk dening 3,7%, eliciting telpon saka investor lan ratings agensi kanggo penganekaragaman ekonomi.
"Minangka cilik, mbukak ekonomi karo jurusan dhuwure saka konsentrasi resiko, Macau wis ditondoi dening ndhuwur-rata-rata volatility karo bab wutah, inflasi lan pemerintah bathi," ngandika Sumelang. Las Vegas bisa nyedhiyani model kanggo mimic, ngendi 'Sin City' saiki luwih dikenal kanggo sawijining kulawarga lan perusahaan-loropaken fasilitas tinimbang murni game nalika bakal gambling dadi legal ing ohio. Strip bubar kacarita 5% wutah ing revenue game kanggo waktu liya, lan katon poised kanggo ngrekam limang sakcara taun wutah. nalika bakal gambling dadi legal ing new york.