Ngembang menyang Schleswig-Holstein Novomatic interaktif bisnis Greentube wis partnered jerman online lan terrestrial operator casino Löwen Muter GmbH kanggo sumber saka isi online nalika bakal gambling dadi legal ing ohio. Löwen Muter kang Schleswig-Holstein dilisensi operasi bakal ngedongkrak sawijining game isi portofolio karo kondhang Novomatic game kayata Buku Ra, gabung suite saka pihak katelu game saka Microgaming."Iku kang pinunjul kesempatan kanggo kita kanggo nggabungake karo Greentube," komentar Paul Kase, CIO saka Löwen Muter nalika bakal gambling dadi legal ing new york. "Ing Novomatic casino isi bakal dadi match sampurna kanggo kita casino online, supaya kita bisa kanggo kurban kita pemain sawetara saka sing paling casino slot ing jerman pasar pinten ora ijo 0 mbayar ing roulette. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 pinten ora gambling winnings njaluk taxed. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]