Yen sing isih wis ora swayed sing rawuh, kita tak ing kontak karo kita situs namesake, Calvin Ayre, sing marang kita: "ES iku mung nuduhake aku bakal tau kantun ing Game Konferensi tanggalan." Pendhaftaran kanggo acara isih mbukak ing link iki lan karo sing muni wewengkon kita bakal ngomong ora luwih pinten ora ijo mbayar ing roulette. Ing panggenan liya, Mangsa saka Game Program wis pamisah liwat telung dina karo saben looking ing tartamtu faktor sing bakal mengaruhi mangsa saka industri. Ing wektu rong minggu sapa sing sapa ing industri game bakal wis teka ing London siap kanggo jaringan nganti padha nyelehake minangka ES babar Blas Game njupuk ing kutha kang ExCeL Konferensi Tengah. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre grosvenor casino poker jadwal aberdeen. 5, 16:45). 5, 15:30) grosvenor casino poker kamar southampton. Brian Mattingley, CEO saka 888, lan Charles Cohen, CEO saka Kemungkinan, bakal propose gerakan sing "Poto-angger nevers karya – game sosial kudu diatur ing kapentingan saka konsumen proteksi" grosvenor casino poker jadwal birmingham.

Ngawan iku bakal Raf Keustermans, CEO saka Plumbee, lan Stuart Tilly, direktur Game Sosial Association, lan sesi iku manawa kanggo nyetel pulsa racing grosvenor casino poker tuku ing. Dina loro iku kabeh babagan Marketing & Marketing Data déné katelu bakal subha hone na de ing Media Sosial karo telung mau looking ing sektor ing kabèh rahasia slot ora simpenan kode.
Perusahaan bakal pirembagan bab kabeh saka 'ngluwihi wates-diangkah iklan seluler kanggo industri game' kanggo 'Kok WGM iku supaya penting kanggo bisnis' karo seneng Callcredit, Shopworks, lan Stickyeyes ngatur wuwus rahasia kanggo menang slot online.