"Pemerintah bakal ngadhepi tantangan kanggo netepake sawijining sikap menyang gambling-tema model," maca statement saka Margaret Huang, a Hong Kong-based analyst karo layanan warta kang Bloomberg Intelligence riset lengen rahasia kanggo slot mesin menang.
Ing China, tropis pulo Hainan bisa rauh bakal rubah menyang gamblers swarga amarga anyar ngatur pengadilan bisa mbukak nganti cara kanggo sawijining search resorts kanggo miwiti mlaku 'hiburan bar.' Miturut ana laporan saka Bloomberg news service, 'hiburan bar' sing padha kanggo kasino nanging mung ngidini pemain kanggo nampa sing winnings ing wangun saka kridit sing kudu ngginakaken ing lokal restoran, hotels lan kopi rahasia kanggo menang ing slot machine. Ben Lee, ngatur partner kanggo Macau basis consultancy tenan IGamiX, marang Bloomberg sing tenan wis apa karo Hainan gawe kanggo bab dasawarsa lan sing 'hiburan bar' sing tartamtu kanggo ngagengaken 'mainlanders sing wis tau wis jaban rangkah kanggo nyoba game.' "Saka kita obrolan karo wong-wong ing lemah, padha positif bungah bab owah-owahan sing katon bakal teka liwat rauh," Lee kabaripun marang news service ana free parking ing greektown casino. Ngatur uga wis ngiring dening pirang-pirang kelompok afiliasi karo pamaréntah pusat partnering kanggo miwiti nyoba nilai-based Hainan Tourism International Island Olahraga lan Hiburan Game Project app smartphone ana free parking ing encore casino. Nanging, Hainan pengadilan sarujuk ing desember dening ngatur sing 'hiburan bar' ora nglanggar hukum, kang mati karo nyetel flurry saka kegiatan antarane lokal resorts ing pulo sawetara 8.2 yuta wong ana free parking ing encore casino ing everett ma.

Iku rinci sing 'hiburan bar' bakal paling kamungkinan mréntahaké kanggo sembrono pemain sing ora pengin kanggo lelungan jaban rangkah karo dhuwur-rolling mitra terus kanggo sukan kanggo kasino luwih afield kalebu wong-wong ing Macau, Singapura lan Filipina wow klasik paling apik ing slot glathi rogue. Inovasi iki ngidini punters kanggo panggonan wagers ing bal-balan lan basket sayemboro nggunakake WePay lan AliPay akun senajan wae menang kridit mung bisa ngginakaken ing pilih lokasi dumunung utamané ing Hainan wow klasik paling apik ing slot kalkulator.