elco Makutha Hiburan Ltd, 60 persen pemilik saka Studio Kutha, dikonfirmasi ing line-up kanggo nuduhake on Wednesday ana free parking ing fallsview casino. 300-jog theatre bakal temen dening pirang-pirang panggon acara cilik kanggo mbentuk apa bakal dikenal minangka 'Ing House saka Piandel' ana free parking ing kali rock casino. Iku wis dirancang dening Amérika pesulap Franz Harary, perusahaan ngandika.ine internasional liyane entertainers wis mlebu minangka dhisikan support tumindak Pak Harary dhewe nuduhake, kang bakal nindakake ana. Antarane klompok pisanan saka entertainers sing U wow klasik paling apik ing slot imbangan druid. illusionist James Liyane, Amérika comedic pesulap Rudy Coby, Portugal kang Luis de Matos lan illusionists Danny Cole lan Michael Turco.awrence Ho Yau paru-Paru, co-ketua lan eksekutif saka Melco Makutha, ngandika ing woro-woro: "Kita terus kita prasetya kanggo ngembangaken non-game luang lan hiburan kurban kasedhiya ing Macau...ndhukung évolusi saka Macau minangka highly-macem lan-donya anjog luang lan pariwisata panggonan." wow klasik paling apik ing slot penyelundupan jawata.