Davidson ngandika pembalap sing padha nyedhaki kanggo katon ing game tampi kesempatan casino cedhak guwa creek. Bally Teknologi wis rolling metu sawijining NASCAR mesin slot saindhenging U arizona.

Loro-trek, ing Kansas City, Kan., lan Dover, Del., duwe kasino ditempelake menyang fasilitas. Ing game padha di dudohake pungkasan tiba ing Global Game Expo ing Las Vegas lan wis mung kasedhiya ing kasino dilakokno dening Boyd Game Corp. Boyd Game iku wektu suwe sponsor saka taunan NASCAR Negoro Seri lomba ing Las Vegas Motor Speedway. Davidson ngandika NASCAR mbukak kanggo kekancan nanging uga protèktif saka account.

Ngenalke NASCAR-tema mesin slot ketoke kaya pas alam, ngandika Boyd Game Perwira Operasi Pangareping Paul Chakmak. "Iku temenan favorit game kanggo bisa ing," ngandika casino cedhak cedar tumiba ia. "NASCAR pembuangan sing intensely manut tartamtu kanggo pembalap," ngandika Wadleigh, kang nyebut awake "penggemar amba saka NASCAR." Panjenenganipun ngandika sing tartamtu fitur iki kritis kanggo olahraga kang pembuangan diehard. Slot mesin duwe asli NASCAR video lan gambar lan adorned karo foto saka misuwur pembalap lan simpenan montor casino cedhak kraton rock co.
liwat brief exclusivity kontrak epiphone casino china vs korea.