Baazov lan Amaya direktur Divyesh Gadhia bakal njupuk loro kosong kursi papan. William Hill PR direktur Richard Prescott wis ngiwa perusahaan mung telung sasi sawise assuming ing peran.eGarmingReview kacarita sing Prescott wis mutusaké kanggo bali menyang konsentrasi ing dhewe PR konsultasi, lan sing Hills wis ora plans kanggo ngupaya panggantos kanggo Prescott kang saiki kosong mlompong jog.
Ing Maret 30, AGCC diwenehake Kategori 1 lan 2 eGambling Lisensi kanggo kode pos Lotre Alderney Winates apa ngalahaken 6 7 8 9 10 ing poker. Crypto CEO David Gavagan wis metu, bebarengan karo CFO Huw Spiers, umum counsel Nick Catros plus anggota papan Simon Creedy Smith lan James Wallace apa ngalahaken papat saka jenis ing poker. Aplikasi tanggal 3 April, tegesipun sapa karo uneg-uneg perlu kanggo nggawe wong-wong mau dikenal kanggo AGCC sadurunge April 17 blackjack pizza in loveland colorado. Perusahaan wis narik kawigaten kaputusan. Seger mati sade piece saka sawijining interaktif divisi, Caesars Hiburan bisa looking kanggo ngedol sawijining Klub London Internasional casino operasi blackjack pizza in pueblo colorado. London-based online lan seluler integrasi/distribusi rasukan tiyang istri Push Game wis applied kanggo layanan inti digandhengake certificate saka Alderney Gambling Kontrol Komisi.