lfastreet – pribadi dianakaké Slovenia produsèn saka multi-pamuter game elektronik produk – ngandika iku wis menangaké sawetara pesenan ing Asia kanggo WIKY, sawijining paling anyar multi-game siji terminal kanggo kasino, nampilaken tenan kang paling gedhé-tau demek.

Tawaran kita wis wis dikonfirmasi, mlebu, mlebukake, sing kanggo Filipina, Kamboja lan Saipan," Albert Radman (digambarke kiwa), direktur dodolan saka Alfastreet, marang GGRAsia.r Radman lan direktur dodolan kanggo Asia, Deric Goh (digambarke tengen) nyatakake perusahaan wis banget nanggepi produk, karo sawijining 32-inch (81.3 cúbics) tampilan layar demek carane kanggo ngajak kanca-kanca kanggo casino heist terusan. Prodhuk iki katampil ing anyar Global Game Expo Asia (G2E Asia) dianakaké ing Macau.r Radman bilih senadyan ukuran gedhe saka layar ing saben terminal, perusahaan wis ngatur kanggo njaga jumlah spasi ing saben WIKY terminal njupuk munggah ing casino lantai padha karo cilik-layar produk carane kanggo ngajak kanca-kanca kanggo casino heist terakhir. Ing 32 inci, layar cara ahead saka saben liyane elektronik tabel game produk, nanging ing tilas saka unit ing casino lantai padha kaya sadurunge carane kanggo ngajak kanca-kanca kanggo casino heist. Sing njupuk kita akèh saka pembangunan. Uga, demek panel ora supaya gampang kanggo nggawe ing sing ukuran lan isih tetep responsif nedha bengi lan angkara casino baden. Supaya kita wis akèh saka pembangunan lan ngalami kasusahan lan testing, nganti kita tak prodhuk tengen lan ing sisih tengen layar," Pak Radman marang kita. Ing kauntungan saka layar amba tegese sampeyan bisa muter game liyane ing wektu sing padha ing layar siji, supaya ana ora ngoper antarane game kaya ing produk liyane," panjenenganipun nyatakake dipendenza da gioco slot mesin.
"Liyane kauntungan iku, yen sampeyan muter game siji, panjenengan totoan lapangan punika ageng dinosaurus monumen nasional slot canyon. Supaya kajelasan saka layar lan lapangan sesanti ndadekake iku akeh luwih nyaman kanggo pamuter saka samubarang liyane produk ing pasar." nedha bengi lan casino wina restoran.