Iki ndadekake angel kanggo [negara] AMLC [Laundering Anti-Dhuwit Dewan] kanggo nindakake sawijining financial dhasar analitis fungsi lan nyegah kemampuan saka hukum pelaksanaane kanggo proactively nguber dhuwit laundering kasus ing anané saka link tartamtu predikat angkara," ngandika Departemen Negara. Ora casino dumunung ing Kamboja wis tau diajukake awis utawa curiga transaksi laporan kanggo CAFIU [ing Kamboja Financial Intelligence Unit]," nyariosaken 2017 Internasional Control Narkotika Laporan Strategi.ut document ditambahake: "Dhuwit bisa gampang laundered ing Laos'-awis adhedhasar ekonomi, remot kasino tetep kerentanan, lan gedhe pembangunan real estate sing panginten kanggo dadi kendaraan liyane kanggo gedhe-ukuran laundering nedha bengi lan casino wina menu.
Panguwasa sing lingkungan dilengkapi kanggo neliti nedha bengi und roulette casino velden. Pemerintah pusat kontrol lan kemampuan kanggo neliti njaba ibukutha bisa dadi inconsistent." Malaysia wis ora èfèktif diangkah dhuwur-resiko nyinggung (liyane saka penipuan) utawa manca-sumberipun ancaman ing sawijining tuntutan ukum saka laundering dhuwit," ngandika ing U nedha bengi lan angkara casino graz. laporan alla roulette si perde sempre. Malaysia wis disenengi kanggo nguber kaadilan pidana ngukur, utamané confiscation, tinimbang dhuwit laundering prosecutions. Tambahan, sanksi dileksanakake kanggo dhuwit laundering wis kurang lan wis ora wis tontonan kanggo dadi efektif," kang ditambahake. PEPs [politik-kapapar wong] sing saiki tundhuk kurang kenceng nglaporake syarat kanggo manca itungan transaksi." alla casino utan svensk licens med trustly.