Delegasi Shawn Fluharty lan Joe Canestraro ngenalaken House Bill 2178, sing bakal menehi negara kang Lotre Komisi regulatory kakuwasan liwat interaktif game idin. Pennsylvania operator duwe durung kanggo miwiti online, nanging sing samesthine kanggo nglakoni ing taun regras jogo de poker texas. Iki limang kasino—Casino Klub ing Beach, Hollywood Casino ing Charles Kutha Balapan, Mardi Gras Casino lan Resor, ing Mountaineer Casino, Racetrack lan Resor, lan Wheeling Pulo Hotel-Casino-Racetrack—kabeh kurban olahraga totoan uga regras poker big blind small blind.

Iku uga negara sing pembangunan ing teknologi lan anyar rulings "wis digawe kesempatan kanggo legalize interaktif poker minangka liya kanggo luwih ningkatake lan nglengkapi keuntungan dikirim dening casino game lan dilisensi fasilitas utawa kanggo entuk manfaat saka komunitas kang padha operate." Ditokake saka lisensi bakal winates kanggo limang kasino wis operasi ing negara, sing bakal dibutuhake kanggo mbayar $50,000 ragad, uga minangka 14% saka saben reged revenue kanggo mbayar mingguan. Anticipating wacana saka gambling online aturan, panyedhiya teknologi GAN wis partnered karo Pantun Daya Betfair kang FanDuel kanggo ngetik West Virginia pasar fattoria belvedere casino di terra. Legislatif saka West Virginia pamilihan sing nyoba kanggo legalize online gambling ing negara, sawise mboten saguh kanggo nindakake supaya ing sadurungé taun. Fluharty, Canestraro, lan House Bill 2178 liyane panyengkuyung pangarep-arep kanggo nyelehake West Virginia ing perusahaan saka Delaware, Nevada, New Jersey, lan Pennsylvania, ngendi gambling online legal fattoria belvedere toscana casino di terra.