Wis Kecanduan Kesehatan sing tontonan sing virtual immersive lingkungan kanggo pisanan ing ES babar Blas Game taun iki, wis announced Pinnacle Seger Layanan minangka sing pisanan Founding Partner tuku pesona slot kothong knight. Ing Wis layanan dirancang kanggo ndhukung kesehatan mental positif nggunakake interaktif website lan virtual immersive lingkungan slot grup.s. karlovy vary. Sawijining aplikasi kanggo industri game wis nyediakake layanan kanggo wong-wong mameraken pratandha saka compulsive gambling kelainan slot alur. Operator game bakal duwe kesempatan kanggo nggabungake Wis minangka bagéan saka tanggung Jawab Gambling toolkit lan waca pelanggan langsung layanan kanggo ngakses sumber daya lan dhukungan slot group minangka zku enosti.
Wis CEO Dion Croom ngandika: "Kita dibukak Founding Partner program kanggo melu nomer cilik saka kepentingan tombol ing orane tumrap sekolah final saka ngrancang layanan kita sadurunge muter-metu. Wis sing fasilitator kanggo kesehatan mental positif; iku wigati sing kita njaluk tengen masukan kanggo entuk donya-kelas layanan kita lagi ngarahake kanggo ngirim kanggo kita kedhaftar taun sabanjuré." "Aku remen sing sak iki Kesehatan Mental Kesadaran Minggu kita bisa ngumumke sing perusahaan minangka dhuwur calibre minangka Pinnacle Seger Layanan wis sarujuk kanggo bisa karo us. Sing clinical input bakal invaluable minangka bakal kemampuan kanggo test sistem karo nyata-urip counsellors lan kedhaftar apa basa ora casino teka saka. Aku uga ngarep-arep kanggo bisa kanggo ngumumke kita Founding Partners saka industri game rauh." Pinnacle mbukak dhuwur-mburi therapy klinik-klinik ing Mayfair, London lan Isle of Man apa jenis tembung iku roulette. Ngedegaken, Richard Reid ditambahake: "aku bungah kanggo bisa digunakake karo Wis, kita wis nyedhiyani layanan psikologis, perusahaan latihan, kepelatihan lan konsultasi online nanging Wis platform bakal ngaktifake kita kanggo njupuk menyang tingkat sabanjuré lan sesambungan karo kita pelanggan internasional ing unik lan inovatif cara." "Aku katon nerusake kanggo nggawe sandi virtual therapy kamar lan nganakake sesi kawitan ing lingkungan virtual!" Minangka Pendiri Partner lan adopter awal saka Wis layanan, Pinnacle bakal entuk manfaat saka macem-macem eksklusif PR lan iklan kesempatan uga kemampuan kanggo mbukak dhewe virtual laku saka ing Habetat. apa jenis tembung iku gambling.