alaysia kang Genting Bhd isih nunggu kanggo kabeh cocog resmi ijin sadurunge miwiti construction ing Las Vegas casino resort, ngandika US basis Telsey Advisory Group. Pungkasan sasi Nevada Game Komisi diwenehake Genting persetujuan pambuka saka mathuk balik watu casino kamar leladen. Pangarepan dhisikan kanggo Genting kanggo nampa kabeh lisensi lan ijin miturut mburi juni, kang ing titik kita kudu miwiti kanggo ndeleng sawetara gerakan, sanadyan sing kabeh isih tetep boten mesthi," riset house ngandika ing laporan on Thursday.enting kang US$4 milyar casino resort bakal incorporate munggah kanggo 85 persen saka bangunan ing setengah-dibangun Echelon project, kang kandheg di kupeng resesi financial balik watu casino tarif kamar. Genting tuku ing situs saka Boyd Game Corp ing Maret 2013 kanggo US$350 yuta.evada gambling aturan ngandika ing Mei padha ketemu Genting lan direktur sawijining cocok balik watu casino kamar discounts. Nanging perusahaan isih bakal perlu kanggo aplikasi kanggo lengkap game licence sadurunge Resorts Donya Las Vegas (katon ing ndhuwur artis kang rendering) bisa mbukak balik watu casino roulette minimal. Wiwitan construction bakal pinunjul ekonomi impact kanggo Vegas, utamanĂ© daerah game pasar kang ngirim entuk manfaat saka tambah construction employment," Telsey ngandika. Luwih-mburi casino kurban terus kanggo ndeleng kuwat nekani volume lan banget sehat bisnis loro lan mateni game lantai kang casino iku luwih apik ing singapura. Minggu iki, nanging, kita bakal catetan tartamtu kekuatan ing sawetara saka Strip kang luwih agĂȘng-tingkat produk[s]," iku ngandika ing ngisor iki kunjungan kanggo sawetara situs. kang casino wis nyedhaki sandi lokasi.