Playtech wis dilapurake 54% wutah ing revenue full-taun kanggo €1.24 bn ($1.4 bn) sak 2018. Supplier bisa kanggo nutup kerugian kurangé populasi ing Asia liwat disualekno saka italia tenan Snaitech, nalika diatur EBITDA tansaya 7% kanggo €343m casino online karo ora bonus simpenan kode. Nanging, ing impact saka Snaitech tuku tegese Playtech revenue wutah unrepresentative kaya-kanggo-kaya tokoh jeneng liyane kanggo blackjack silang pitunjuk. Asil mbandhingaké favourably karo fellow suppliers; Konami Game & Sistem divisi kacarita 8% wutah ing revenue kanggo $1.77 bn kanggo sangang sasi pungkasan 31 desember 2018, nalika NetEnt kang revenue full-taun tansaya 9% kanggo $192m jeneng liyane kanggo gambling casino. Game Inovasi Group uga weruh sawijining 2018 revenue operasi munggah 26% kanggo $171m lan Évolusi Game kang tambah 38% kanggo $287.5 m jeneng liyane kanggo casino bakul. Ing panggenan liya, Playtech kang diatur mediawiki net wungu 11% kanggo €256.2 m, senajan sing dilapurake mediawiki net ana mudhun 50% kanggo €123.8 m, nalika total bahti saben bareng ambruk 33% kanggo €0.24 jeneng liyane kanggo poker pot.

Supplier ngarepake 2019 diatur EBITDA ing sawetara €390m kanggo €415m, ngarahake kanggo luwih nambah diatur sawijining ngarsane pasar; sawijining enggo bareng saka total revenue game saka diatur pasar saiki stands ing 78%. Playtech kang B2B lengen yakuwi kanggo bandha ing R & D pembangunan kanggo gain pasar bareng, ngitung liwat 1,000 camping global ora durung njupuk siji Playtech game 888 poker tweet panjenengan jog. B2B sisih bisnis wis tambahan dikonfirmasi multi-taun extension kanthi News UK kanggo operate Sun Bingo. Sauntara kuwi, Andrew Thomas wis announced dheweke ora bakal ngadeg kanggo re-pemilu ing taun iki kang AGM, ninggalake peran minangka Ketua ing 15 Mei 2019.

Maca Gambling Njero kang interview eksklusif karo CEO Mor Weizer, ngrembakaken supplier kang 2018 asil, mengko dina. 888 poker dilereni soko tugas sandi akun.