Ngandika Harmon kang "substansial desain cacat" bisa tetep ing nominal cost ing comparison kanggo beyo saka implosion sistem kejut 2 slot mesin. Ing email kanggo liyane bangunan pejabat ing Oct amérika roulette porte coulissante castorama. 9, Telford menehi saran yen ndandani padha ora rampung, kabupaten "ngirim njabut kabeh (sak wentoro sertifikat saka panggonan) digandhengake karo Harmon podium." Shaw ngandika departemen bangunan "inexplicably wis rampung apa-apa" kanggo mbutuhake MGM Resorts kanggo nggawe wae kanggo ndandani ditulis ing laporan ing menara rampung dening struktural tenan engineering Walter P sistem mudhun roulette traduzione. "Perisakan saka Harmon bakal perpetrate a $300 yuta-plus sampah, nggawe umum blight lan adoh luwih resiko kanggo safety umum saka implementasine saka suta repair Perini wis ngusulake," Shaw ngandika lady gaga poker face soundcloud. Kajaba iku, Perini nyatet sing bangunan departemen Principal Engineer Scott Telford takon MGM Resorts ing februari kanggo mbenerake "utama cacat" ing Harmon. Shaw reiterated sing perusahaan, bebarengan karo struktural engineer John A. Bangunan kang mangsa iki disambungake munggah ing pengadilan lady gaga poker pasuryan super bowl.

Perini uga takon Clark County kanggo bakal klebu ing mbesuk patemon antarane bangunan pejabat departemen, MGM Resorts eksekutif, lan wakil saka struktural tenan engineering sing sinau bangunan. Ing layang dikirim ana kanggo Clark County Bangunan Direktur Departemen Ron Lynn sing disalin menyang kabeh pitu komisioner kabupaten, Perini Presiden Craig Shaw ngandika iku ora pracaya MGM Resorts kudu diijini kanggo ngrusak bangunan durung rampung. 15 sing kosong Harmon, kang wis kemewahan hotel lan ampang menara anchoring mburi lor $8,5 milyar CityCenter pembangunan, structurally unsound, ora bisa tetep, lan kudu imploded.