Gambling Komisi wis announced bakal ngenalke anyar aturan kang online operator bakal kudu tindakake kanggo nyegah masalah gambling lady gaga poker face spanyol. Ing aturan anyar, operator bakal perlu kanggo konfirmasi pelanggan' umur lan identitas sadurunge sadurungé 72 jam jendhela lady gaga poker face snl. Operator ora bakal bisa kanggo ngidini pelanggan kanggo mbatalake sembarang jenis winnings nganti umur verifikasi wis rampung. Bali totoan bakal dibalekake maneh menyang customer yen padha sing ditemokaké ing umur 18. Gambling Komisi claims sawijining owah-owahan anyar uga bakal bantuan operator, minangka iku bakal bisa kanggo ndeteksi pidana actiivity luwih cepet saka sadurunge lady gaga poker face tekst sawise polish. Peraturan anyar bakal dipun ginakaken ing 7 Mei.

Neil McArthur, Gambling Komisi Eksekutif, ngandika: "owah-owahan Iki bakal nglindhungi anak lan ngrugekke saka gambling-related gawe piala, lan ngurangi resiko saka angkara disambung kanggo gambling."Padha uga bakal nggawe gambling fairer dening ngewangi konsumen ngumpulake winnings sing tanpa wektu tundha rasah." lady gaga poker face t shirt.