UK industri gambling kepentingan sing penerapan anyar timer dileksanakake iklan aturan nalika dewan arep harsher curbs kanggo ngurangi masalah gambling harms. On Monday, Industri Grup tanggung Jawab kanggo Gambling (IGRG) announced tambahan anyar kanggo Industri Kode kanggo tanggung Jawab Sosial Iklan poker game tanpa dhuwit nyata. Aturan anyar, kang fokus utamané ing media sosial lan affiliate marketing, bakal applied kanggo edition katelu saka Kode, kang dipun ginakaken dening pungkasan taun iki game texas hold ' em poker online free.
Owah-owahan bakal mbutuhake kabeh UK-madhep operator makaryakaken umur-screening pribadi kanggo mesthekake ing-18s saka ningali gambling promo liwat Twitter, YouTube lan kaya poker game kanggo dhuwit nyata. Afiliasi saka UK gambling operator uga bakal dibutuhake kanggo mesthekake sawijining aktivitas salaras kanggo Kode kang edicts casino bar no 2 ltd. Ing IGRG, kang anggota kalebu Association British Bookmakers, Inggris Hiburan Catering Asosiasi Perdagangan, tanggung Jawab Gambling Association, ing National Casino Foundation lan Bingo Association, dikembangaké pisanan iklan Kode ing taun 2007 lan dianyari ing 2016. Nanging, IGRG ketua Yohanes Hagan ngakeni sing gambling iklan "mbokmenawa wis tau wis luwih ing kawigaten saka iku ing saiki," amarga anyar deluge saka negatif manungsa waé media, kalebu jelas laku dening sawetara afiliasi saka UK-dilisensi operator casino bar ing davis park. November wis samesthine kanggo nggawa asil saka pemerintah UK triennial review saka gambling sektor, ing iklan kang muter peran wigatos.
Pamaréntah Lokal Association (LGA), salib-party group makili dewan tengen UK, ditanggepi telpon minggu kepungkur kanggo kenceng watesan ing gambling iklan "kanggo nglindhungi wong enom saka ngembangaken potensial gambling masalah nalika padha tuwuh lawas." Antarane LGA kang akeh uneg-uneg sing potensial kanggo anak kanggo tindakake perusahaan gambling liwat media sosial, sing wutah saka televisi totoan iklan, uga non-iklan-related panjaluk, kalebu abang ing maksimum saham ing totoan kopi' tetep-rintangan totoan terminal, lan long-sought hak kanggo nolak anyar totoan kopi yen area ngandhut ana "kelompok-kelompok" kuwi panggon acara. Ing LGA kang Simon Blackburn claims anggota grup "sing ora anti-bookies" nanging claims iku "penting sing apik tanggung jawab sosial ngukur dipun ginakaken kanggo bantuan kanggo ngurangi" masalah gambling kegiatan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino bar la crosse wi.