Minangka padha duwe bisnis kanggo mbukak padha uga wiwit ngrembakaken alternatif kayata Apik Stats affiliate statistik lan analisis grafis program, padha desktop sarana sing trek statistik ing nyata-wektu ing lingkungan aman karo log-in lan sandhi sing disimpen ing affiliate PC olahraga casino ora bonus simpenan. Iku bisa uga dadi siji-wektu ragad ngubungake, dikenal minangka biaya per disualekno utawa CPA olahraga totoan vs poker awit. Sembarang cara pembayaran sing diitung lan ditangani, afiliasi sing sejatine ketok marketing partners sing nyedhiyani pelanggan kanggo ragad.
Sawetara anggota wiwit ngrembakaken nitahaken saka program mbukak sumber kanggo ngganti StatsRemote, karo sawetara arep menyang arsip kanggo bledug mati tertutup program padha wis ditulis sadurunge nemokake migunani StatsRemote alat, nalika anggota liyane nyetel tim ing tugas kanggo berkembang anyar kabèh alat. StatsRemote wis tugasaken wiwit taun 2002 lan wis liwat 3.000 pelanggan ing macem-macem tepak. Gambling affiliate masyarakat bener masyarakat preduli saka individu sing beda, lan wektu suwe sesambetan bisnis asring dadi friendships olahraga gambling umur dening negara.
Afiliasi sing mbayar komisi limo kanggo saben sale digawe olahraga gambling lan college bal-balan.