A sawetara dina kepungkur kang ana pagawean katelu ing World Series of Poker (WSOP) Online gelang, lan saiki dheweke iki ngantem 5,113 [Kredit Gambar: Bluff.com]entrants ing siji iki. Nick Binger – $100,000 5th lintang-lintang slot casino - free mesin slot & casino.

Alexander Lakhov – $150,700 4 lintang-lintang slot casino dhuwit recehan free. Nick Binger iki sabanjure dadi culled nalika KQ gagal kanggo ngalahake AQ saka Varnell, lan banjur kita ilang wong sing temenan wis bot kepasang menyang WPT manggon tabel. Final tabel sangang iki nyetel sawise Keven Stammen ambruk ing panggonan 10th.

Kerja kanthi jeneng Kerja dening alam minangka Milan Harper kang AQ iki dijupuk mudhun dening Kerja kang 44 dadi korban page perang lintang-lintang slot paling mesin awit. Alexander Lakhov – sing mangan turnamen iki kanggo nedha isuk – pagawean ing katelu nalika A5hh iki metu gagal dening K9o saka Varnell. Lucio Antunes – $223,000 3rd lintang-lintang slot casino tingkat 120.