UK lan Irlandia sportsbook operator Pantun Daya wis dibukak elektronik poto-khusus proses liwat ing-toko app kanggo kabeh saka sawijining UK-based kopi punika gambling online legal ing filipina. Anyar elektronik poto-khusus sistem, kang bakal nggawe poto-status khusus saka customer cepet, bakal ngganti saiki-kertas adhedhasar proses. Sistem anyar kang tuan rumah liwat Android utawa IOS tablet toko customer kang gambar lan informasi kontak lan banjur kanthi otomatis distributes profil kanggo nganti 10 Pantun Daya kopi ing wilayah sing punika gambling online legal ing pennsylvania. Kajaba iku sistem simplifies foto proses identifikasi lan wis responsif antarmuka kanggo staff toko punika gambling online legal ing qatar. Ngomentari ing introduksi saka proses anyar, David Newton Managing Director saka Toko ing Pantun Daya ngandika: "Nyediakake cepet support kanggo pelanggan sing arep kanggo poto-ngilangi unsur tombol saka kita tanggung jawab gambling agenda poker masang kanggo meja blumbang.
Kita pracaya sing anyar iki proses bakal nggawe poto-khusus luwih gampang lan luwih cepet kanggo kita pelanggan lan pangarep-arep sing liyane toko totoan-operator nggabungake kita ing nyediakake layanan iki."Ing ngisor iki sukses nyoba prodhuk ing Kent karo kabeh totoan operator ing wilayah njupuk bagéyan, elektronik sistem wis dikembangaké dening tanggung Jawab Gambling Konsultasi Ltd supaya wae totoan operator bisa mlebu munggah kanggo nggunakake ing sistem poker indonesia bonus kasebat simpenan. Proses anyar, kang GDPR cecek, bakal kasedhiya ing kabeh UK Pantun Daya kopi dening juni 2018 lan uga bakal dibukak tengen kabeh Pantun Daya kopi ing Irlandia mengko ing taun. poker ijol-ijolan informasi layanan gmbh.