Ngembangaken kita tekan ing sosial casino vertikal iku utamané penting kanggo tim kita minangka kita terus kanggo diversify wilayah ing kang kita bisa nyedhiyani panuntun dhumateng karo nampa disualekno lan account cahya gol.". Kasedhiya ing 15 basa sing beda-beda, kalebu inggris, prancis, spanyol, italia lan polandia, Jackpot lan MyJackpot gabungke kanggo makili siji saka Eropah iku ndhuwur sosial casino merek. Jerman adhedhasar pangembang lan publisher online free-kanggo-muter sosial game casino Whow Game, wis announced bukak saka anyar sawijining affiliate program karo Income Akses, Paysafe Group marketing teknologi lan panyedhiya layanan poker masang kanggo meja blumbang.
Tim uga bakal ndhukung afiliasi ing nggunakake platform kang ekstensif nglaporake pribadi kanggo nggawe pancasan strategis lan ningkataké luwih tarif saka pamuter disualekno lan penylametan. Whow Game' koleksi sosial casino produk ora mbutuhake kedhaftar kanggo simpenan utawa wager wae dhuwit nyata. Afiliasi bakal duwe akses kanggo pakar support, diwenehake dening Whow Game affiliate tim, kang bakal bantuan wong-wong mau pengaruh dhuwur-kualitas bahan iklan digawe kasedhiya liwat Income Akses Jaringan poker indonesia bonus kasebat simpenan. Whow Game luwih ndhukung pamuter penylametan dening ajeg ngembangaken fitur-fitur anyar lan acara tengen sawijining produk poker ijol-ijolan informasi layanan gmbh. Afiliasi gabung program bakal ningkataké merek iki dening leveraging unik pengalaman game, kang dirancang kanggo mréntahaké menyang pirsawan godhongé amba lan saya loro kasenengan lan atmosfer saka muter ing nyata casino lantai.
Sandra Braun, CMO ing Whow Game, ngandika: "Whow Game banget bungah kanggo kolaborasi karo Income Akses, kemitraan sing menehi kita kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka sing inovatif lan teknologi anjog ing kombinasi karo anak-owahan industri pengalaman lan kawruh." "Karo bantuan lan wiwitan anyar kita program, aku sak tenane yakin, yen kita bisa nggawe kita platform game malah luwih sukses lan diakses kanggo pirsawan ngembake ing saindhenging donya." Tara Wilson, SVP lan General Manager ing Paysafe Income Akses, ngandika: "Kita lagi seneng kanggo ndhukung bukak saka Whow Game affiliate program liwat kita lunak platform lan jaringan affiliate carane sampeyan bisa ngomong yen mesin slot arep mbayar metu. Whow Games ngimbangi afiliasi liwat tiered komisi struktur, kiro-kiro saka 30% nganti 40%, adhedhasar anyar saben wulan mbayar pamuter tandha-ups.