Tony Fung, tycoon bisnis ing Hong Kong, wis announced kemitraan anyar karo loro perusahaan pembangunan saka China sing koyone cumadhang kanggo bantuan finance Aquis Great Barrier Reef Resor sing ndarbeni jamrud ratu casino. Ing Yorkeys Kenop property bakal duwe biaya saka $8,5 milyar kanggo nggawe lan aliansi anyar wis ngandika bakal ono gunane kanggo sisih financial saka rumus sing ndarbeni eldorado casino ing reno.
Aquis saiki didadekake siji karo Tandellen lan CCCC Internasional Nyekeli Winates, karo juru wicoro saka Aquis ora nyatakake apa kemitraan tegese kanggo proposal saka casino, kang wis digambar-metu kanggo sawetara wektu sing ndarbeni el dorado casino ing reno nv. Plans kalebu wolung hotel karo 7,500 tamu kamar, convention center, bioskop lan golf course. Lan tlaga gawéyan lan laguna sing uga klebu ing plans. Ing juru wicoro nyatakake ing sesambetan anyar sing wis diadegaké karo Tandellen lan CCCI sing minangka tonggak sejarah penting kanggo ambisi-ambisi Aquis' Queensland. Bebarengan, duwe èntitas financial lan kapasitas operasional kanggo njupuk ing macem-macem proyèk ing macem-macem lokasi doubleu casino app ora bisa digunakake. Ing juru wicoro uga nyatakake tujuan wisata saka ing Gold Coast lan Cairns bakal tetep fokus lan ora bakal digambar kanggo ngrembug potensial kanggo formal joint venture noto kanggo kemajuan karo project ing Yorkeys Kenop.
Ing prakara, kang nyatakake terus rembugan karo pamaréntah negara lan announcements bakal digawe ing wektu cocok..