Kanggo informasi luwih lengkap ing Eventus Internasional, kindly ngunjungi – https://www.eventus-international.com/ DITANGGEPI DENING Lou-Mari Burnett Marketing Manager Eventus Internasional Winates Suite 1104, Crawford Omah 70 Ratu Dalan Tengah, Hong Kong Mobile: +27 82 9075850 Email: [email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. BetConstruct kang inovatif lan buktiaken kurban kalebu sawetara ekstensif-anjog pasar vertikal produk igor moiseyev ballet casino estoril.

– Gamble Kéwan (Exhibitor) pasar panyedhiya anjog saka dhuwur-tech solusi kanggo olahraga totoan lan industri game operator, ndhukung loro online lan ing tanah basis saluran. Eventus Internasional chrisye seneng banget kanggo ngumumke paling anyar pameran lan sponsor kanggo cicilan kapindho saka Siprus Game Show (CGS) ing GrandResort, Limassol,dijadwal kanggo 29 & 30 Mei 2018 kontak poker bonus sambutan awit. Padha offera rampung free platform nampilaken sawetara saka layanan kaya: Nampa pembayaran cepet lan for free antarane emexGo anggota, duwe anyar kurang biaya pembayaran pilihan kanggo panjenengan situs perdagangan nganggo piranti elektronik, Transfer dhuwit enggal ngendi wae ing donya for free lan akèh layanan liyane!Ana mung enem exhibitor spasi kiwa!BUKU SAIKI!Teka lan dadi bagéan saka revolusioner acara ing Siprus!Eventus Internasional punika highly profesional, sawijining lan global acara prodhuksi perusahaan sing spesialisasi ing game konferensi lan pameran; tengen Asia lan Afrika, dirawuhi dening atusan senior delegasi saka sektor swasta lan umum kontak poker gelem download ing mac. – Ing NOVOMATIC Group (Exhibitor) iku salah siji saka paling gedhe internasional prodhusèn lan operator saka game teknologi lan ngandhut watara 29,500 staff donya kontak poker vs global poker. BetConstruct iku sawijining award-menang pangembang lan panyedhiya online lan tanah basis totoan lan game solusi.
– Emexgo (Exhibitor) free platform pembayaran kang nerangake karo nomer saka bolt ing layanan es krim panggonan monte casino. Tanpa luwih ado, ing ngisor iki iki dhaftar panjarwa saiki pameran lan sponsor sampeyan bisa katon nerusake kanggo patemon ing CGS 2018! – Ecommpay punika bangga Diamond Sponsor kanggo acara es krim toko ing monte casino.