Ngantem metu 559 entri pungkasan taun, Michael Ferraroti menangaké gelar coveted lan $134,642, nalika sadurungé taun juara, Ryan Dykhouse, ngalahake metu 517 entrants kanggo ninggalake karo $124,500. Terakhir acara iki tondho Michigan State Poker Juara, miturut release warta.. Ing MSPT Poker web bakal air urip broadcast, karo 15-menit wektu tundha, saka Acara Utama final meja ice cube ireng oak casino.
A kombinasi saka saben pesawat kang isih pemain bakal ketemu ing 11iki ing esuk lan perang nganti pungkasan lanang iku ngadeg lan juara wis dilantik es krim toko crown casino. Kene kang wus kita neng kawolu kanggo properti paling apik durung!," miturut release penet sethitik casino kali cedhak manistee mi. Bali ing Mei, Nottawaseppi Huron Band saka Potawatomi-diduweni lan dilakokno casino iki inang kanggo unprecedented 820 entrants ing apa ana acara paling gedhé ing sajarah saka Agêng-Serikat Poker Demo njaba saka Las Vegas sethitik kali kasino nectar spa.