Austria kang pemerintah wis ngajokaken saéngga panyedhiya layanan internet kanggo mblokir domain situs web dianggep dadi bejat hukum lokal, kategori sing bisa kalebu internasional dilisensi gambling online camping apa ora rtb ngadeg kanggo poker.

Austria kang Ministry of Interior bubar announced plans kanggo mbenake Telekomunikasi Tumindak 2003 kanggo ngidini lokal ISPs kanggo nggunakake "lalu lintas ngukur manajemen" ing nyegah saka "pidana para rasul." Resmi proposal nemtokake tumindak kuwi minangka malware distribusi lan angkara komputer, bebarengan karo nglanggar hak cipta lan dodgier formulir saka porno. Nalika gambling ora khusus kasebut ing proposal, mentas kawangun Austria Association kanggo Totoan lan Game (OVWG) punika mungel weker sing camping game sing ing risiko kang diblokir kudu dibenakake Tumindak bakal disetujoni dening Austria dprd apa ora rtp ngadeg ing mesin slot. Senadyan sawijining jelas kesahihan, domain-kanggo watesan wis dadi tambah akeh populer ing akeh pasar Eropah, karo Republik ceko, Slovakia, Swiss lan Polandia kabeh duwe gabungan domain-kanggo watesan partai iki taun piyambak apa ora royal flush ateges ing poker. Austria pemerintah wis dawa wis itching kanggo kedah ISPs kanggo mblokir domain ora sah online gambling operator nanging efforts iki wis rumit dening aktif tantangan legal ing Pengadilan Kehakiman kanggo Uni Eropa (CJEU). Nalika olahraga totoan punika lazim ing Austria, liyane gambling online verticals (poker, casino, etc.) sing diwatesi kanggo Win2Day account saka operator lokal Kasino Austria lan Austria Lotteries tambahan.
OVWG iki kawangun pungkasan taun karo nyebut tujuan nggawe luwih modern lan EU-cecek framework kanggo gambling online ing Austria. Senadyan nyegah EU-dilisensi operator saka nggayuh Austria online gambling lisensi, Austria kang pemerintah pancet mbutuhake kabeh operator porsi Austria pasar kanggo mbayar 40% tax ing revenue asalé saka search punters. OVWG, kang EU-dilisensi anggota kalebu Pak Ijo, Tipico lan nang-ing-ngarep, kepengin kanggo ndeleng tingkat iki suda kanggo luwih diatur 20%, nanging wis dadi adoh wis sethitik sukses ing njupuk Austria dprd kanggo ngrungokake kanggo alesan apa ora rtp ateges ing gambling.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.