Jepsen kang huruf serikat sing potensial iki sah miturut ukum claims nggantosaken ing pengadilan iku "ora ing kabeh substansial." Lan nalika Jepsen ngandika ana "duweni potensi kanugrahan pertahanan" sing kantor kang bisa mundhakaken kanggo counter iki claims, "relatif anyar legal masalah kuwi claims bakal saiki ndadekake angel kanggo prédhiksi sing kasil karo kapercayan." SUKU COMPACTS ING RESIKO Jepsen ndudohake badhan sing ngijini suku kanggo operate njaba sing suku bantala bisa roso sepi sing suku-negara game compacts, alleviating suku saka kabutuhan saka anggota negara a enggo bareng saka slot revenue ing ijol-ijolan kanggo slot exclusivity. Pungkasan taun, BIA dikirim suku huruf nuduhake yen sawijining ujian pamriksan ndhisik ngenani disaranake sing mati-leladen casino rencana bakal ora impact exclusivity bagean saka suku' game compacts poker ferme regle du program.

Menapa malih, Trump kang komentar ing wektu gegayutan kang Mashantucket Pequot kompetisi dijaluk Nasional India Game Association kanggo ngajukake complaint gegayutan Trump kang "saru, sopan lan profane slurs rasis." Lan supaya kita lali, Trump wis tontonan gajah-kaya memori gegayutan kang dhowo mungsuh dhaftar. Nanging Jepsen cathetan sing federal pengadilan, ora Interior Departemen, wis yurisdiksi game kompak musuhan poker felt tabel nutupi walmart. Salajengipun, Jepsen cathetan sing ana sheriff anyar ing House Putih, lan Presiden Donald J.
Suku ngomong Timur Windsor casino perlu kanggo fend mati kompetisi saka MGM Springfield, kang wis disetel kanggo mbukak taun sabanjuré mung tengen Massachusetts tapel wates. Jepsen bilih nalika Interior Departemen kang laku kepungkur tabet iku bakal ora duwe masalah karo negara amending sawijining suku compacts kanggo ngidini mati-leladen casino tanpa jeopardizing ana pembayaran aransemen, Trump faktor ndadekake federal nanggepi "ing paling apik, angel kanggo ngadili." MO SUKU, MO MASALAH Jepsen uga voices badhan sing authorizing suku kanggo operate mati suku bantala bisa nuduhke masalah kudu pamaréntah federal ngenali liyane Connecticut suku, kayata Schaghticoke Suku Bangsa, minangka layak kanggo casino operasi ing India Game Peraturan undhang-Undhang (IGRA). MGM wis tantangan legality saka legislatif negara awarding MMCT joint venture saka Mashantucket Pequot lan Mohegan suku tambahan casino lisensi tanpa ngundang operator liyane kanggo nawarake ing project atlantic city casino free kamar. Jepsen ngilingake Malloy sing padha layang kang wrote ing 2015 dielingake sing saéngga mati-leladen gambling bakal "ngartekno nambah tentrem sing mentas ngakeni suku bakal kasil ing asserting hak kanggo gambling casino ing IGRA." Jepsen ngandika kantor kang sumerep "ora ana alesan kanggo ngganti assessment kita jeksa agung bisa ngetokake iki." KESIMPULAN LAN REAKSI Ngisor baris, Jepsen ngandika ing risiko ing authorizing katelu suku casino, "nalika mokal kanggo ngundhakke karo tliti, sing ora insubstantial lan ora bisa mitigated karo kapercayan." Jepsen ngandika kantor kang ora ing posisi kanggo opine ing apa potensial keuntungan ekonomi saka rencana outweigh risiko, "nanging paling tithik padha bisa dadi." MGM pangareping legal penasehate Uri Clinton ngandika Jepsen kang huruf dikonfirmasi sing negara iki risking "atusan yuta ing revenue taunan yen neruske karo komersial casino, malah yen sing casino bakal dilakokno dening loro federally-dikenali suku." Clinton ngandika mung cara maju iki "dening madegaken penawaran competitive proses." Suku bilih nalika padha ngormati Jepsen kang "pemikir" nanggepi, "iku ora alamat nyata aturan sing ketundha ing pamilihan sapunika." Suku juru Andrew Doba nyatet sing bill Senat ndadekake wewenang katelu casino "tinulis kontingen marang BIA disetujoni saka suku' kompak amandemen." Doba uga mbanting MGM kanggo "ngomong metu saka loro-lorone saka tutuk." Doba nyariosaken sing MGM push kanggo mbukak tender "bakal langsung jeopardize" suku' kewajiban mbayar negara nuduhake sing slot revenue lan kanthi mangkono MGM kang komentar "kudu nelpon sing kapercayan menyang pitakonan kanggo maksud policymakers." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre atlantic city casino parking free.

Minggu kepungkur, Connecticut Gov. Connecticut kang Agung ngandika ana sing "ora insubstantial" risiko legal kanggo saéngga negara loro game suku kanggo mbangun katelu casino mati suku bantala atlantic city casino iku mbukak.