acau direkam total 1,553 kasus seng di tuduh game-related angkara ing taun 2015, miturut data dibeberke dening dening kutha Pengadilan Polisi crestwood anter jemput kanggo papat angin casino.

Tokoh dituduhake langsung saka 38 persen dibandhingake kanggo 1,125 kuwi kasus direkam ing 2014 crescent city casino new orleans la. aming-related kasus seng di tuduh usury – kabeh kredit dhuwit sing luwih umum dikenal minangka silihan-sharking – tambah ing 2015 dening 56 persen taun-taun kanggo 318, polisi nuduhake data.acau kang nambah casino revenue game reged (GGR) kanggo taun lengkap 2015 ambruk 34,3 persen dibandhingake 2014, miturut data dirilis sadurungé sasi iki dening kutha kang pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro crescent city casino new orleans. Iku temenan consecutive taun taunan GGR nolak kanggo Macau: ing 2014, GGR wis tiba 2.6 persen. apa ora slot ateges ing afrikaan.