Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre iku kanggo nindakake ing resort casino atlantic city.
Kamentrian niat kanggo mbukak spesifik saka sawijining rencana dening ana, Oct. Ing juli, Jepang pachinko tenan Sega Sammy Holdings teamed karo korea Kidul game operator Swarga Co.kanggo ndarbeni lan nggedhekake ana Swarga Casino Incheon fasilitas iku kanggo nindakake ing sibaya casino. Preduli saka sing iku dianggep sambutan kanggo aplikasi ing aturan anyar, pemerintah wis ora plans kanggo ngganti sawijining aturan marang nampi entri menyang anyar kasino dening warga dhewe.
On Friday, Kamentrian Perdagangan, Industri lan Energi juru wicoro ngandika pamaréntah ana ing proses revising peraturan ing construction lan operasi saka kasino nang Free Zona Ekonomi (FEZ) tengen negara iku kanggo nindakake ing monte casino fourways. Pamaréntah uga janji kanggo ngowahi sistem tax lan kurban bayaran kanggo narik kawigaten investor internasional, nanging padha barang uga bisa ana kanggo perusahaan lokal talking stick casino saka lokasi.