Bulgaria kang gambling pengatur iku nuduhake sing malah sanadyan gambling ora kudu gawe ketagihan, nambah jeneng kanggo gambling online blacklist mung bisa dadi talking stick casino ing arizona.
Bulgaria Gambling Komisi miwiti sawijining demonization saka perusahaan pungkasan sasi karo mere 20 jeneng domain, nambah watara 30 liyane sakcepete sesampunipun, ngiring saiki dening luwih 26 domain, nggawa total dhaftar kanggo nyengsemaken 76 jeneng sing werna ing poker. Iku bakal becik yen Bulgaria bakal njaluk watara kanggo bener nindakaken sawijining gambling online peraturan, kang bakal ngidini sawetara iki blacklisted operator kanggo aplikasi kanggo bulgaria-ditanggepi lisènsi, nanging hey, sampeyan tau ngganggu a gambler (utawa gambling pengatur) nalika kang ing panas tilas sing bakul casino. Minangka karo efforts sadurungé, iku ora siap nyoto sing sembarang blacklist kang paling anyar tambahan tau langsung diangkah bulgaria gamblers, kayata Bet365 kang dot-negara camping kanggo Spanyol lan Denmark, utawa Unibet kang Australia-, prancis, italia - utawa Belgian-madhep camping sing kadhemen panggilan ing poker. PinnacleSports, 12Bet lan 5Dimes padha uga antarane wong-wong diwenehi telung dina kanggo mungkasi porsi bulgaria pelanggan, utawa mungkin miwiti porsi bulgaria pelanggan supaya padha bisa banjur nguripake watara lan ngomong padha wis mandegake mengkono bab sing padha ora sadurunge mengkono sing werna ing poker. Bulgaria kang puritan sikap ing gambling online ngarep stands ing langsung kontras karo sawijining well-pantes hedonistic ajining diri. Negara digawe nuduhake kuwat ing Bloomberg kang paling anyar dhaftar decadent yuridiksi, manggonke kalima antarane 57 negara nliti kanggo kosok-rawan dhaftar rejeki kamar casino ora bonus simpenan. Mung Armenia, Australia, Slovenia lan dina rata-rata-toppers Republik ceko outdid Bulgaria ing Bloomberg kang dhaftar, kang ditingkat negara adhedhasar papat tombol metrik: konsumsi saka alkohol, rokok lan obatan ilegal uga total gambling losses minangka persentasi saka GDP.

Bulgaria wong diwasa padha ketemu kanggo nganggo 11.4 liter saka alkohol lan 2,822 rokok saben taun, nalika notching dhuwur kapentingan kanggo lazim saka ganja (2.5%), zat amfetamin (1%), ecstasy (0.7%) lan kokain (0.6%) usage. Net gambling losses gunggungipun kanggo 0,82% saka Bulgaria kang GDP, tokoh kita kudu nganggep bakal plummet dramatically taun sabanjuré amarga Bulgaria kang ora-ing-kabeh-guna blacklisting camping sing bisa utawa bisa uga ora wis tau trespassed menyang bulgaria maya. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre rejeki menang casino ora bonus simpenan kode.