Komisi Eropah wis kabaripun disetujoni menehi hasil sing kanggo ndeleng Sazka Group lan Osterreichische Beteiligungs AG melu terus saham ngontrol ing penting operator casino Kasino Austria AG. Miturut laporan saka G3Newswire, cabang eksekutif saka Uni Eropa dicethakaké sawijining kaputusan pungkasan ana sawise nentokake sing noto nglibatno ceko game operator lan negara-diduweni nyekeli perusahaan ora nerbitake blok anti-aturan kompetisi.
Sumber diterangno sing Sazka Klompok sadurungé dituku saham ing Kasino Austria AG saka Eropah mesin game buta Novomatic AG kanggo njupuk sawijining dikumpulke kapentingan nganti 55.48% nalika Osterreichische Beteiligungs AG wis dianakaké 33.24% investasi. Coronavirus kacilakan: Wina-kantor pusaté Kasino Austria AG kabaripun tanggung jawab kanggo rolas kasino ing ngarep sawijining bangsa kalebu Casino Salzburg, Casino Langkawi Aku Ndeleng lan Casino Innsbruck kajawi gambling-loropaken fasilitas ing negara saka Lor Makedonia, Australia, Mesir, Denmark, Hongaria, Jerman, Swiss lan Liechtenstein stephen hawking star trek poker. Nanging, operator wis purportedly wis kenek hard dening coronavirus pandemi lan rinci kawitan-setengah mundhut saka kira-kira €10 yuta ($11.85 yuta) ing September minangka sawijining dikumpulke bathi tumbled dening luwih saka 30.5% kanggo mung €52.81 yuta ($62.58 yuta). Kawentar ngarep-arep: Kasino Austria AG kabaripun menapa malih wis watara 3,400 karyawan kalebu sawetara 1,700 ing Austria lan ngumumaké yen kawitan-setengah financials padha ngaruh minangka dampak 'ekonomi global dikontrak ngartekno' amerga coronavirus pandemi lan 'kadang-drastic ngukur dijupuk kanggo ngemot'-highly contagious penyakit.

Kabaripun maca statement saka Kasino Austria AG.. sepur geant casino aix en provence. "tanah basis industri game iku salah siji saka industri sing paling nemen kena pengaruh. Nalika Kasino Austria AG game bathi ing januari lan februari padha 11% luwih dhuwur tinimbang ing taun sadurunge, kabeh kasino wis mati ing Maret sepur aix en provence geant casino. Manajemen langsung njupuk ngukur kabeh kanggo curb biaya. Bok manawa, game apik bathi wis ngrambah ing sawetara minggu pisanan wiwit re-mbukak." sepur emas pesisir casino jam.