fficial data nunjukaké sing Singapura tampi meh 7.77 yuta pengunjung manca ing limang sasi kapisan taun iki, 1,5 persen luwih saka ing cocog periode pungkasan taun sing padha.igures nyawiji minggu iki dening Singapura Tourism Board (STB) nuduhake yen kutha kepincut luwih wong saka kabeh sawijining sumber utama saka pengunjung manca, wutah paling cepet kang ing nomer saka pengunjung saka Asia Kidul. chinook angin casino acara tanggalan.