Nyata Game CEO, Andy Harris, ngandika: "Simetri bakal weruh pemain looking for sampurna asalipun kombinasi, uga duwe kesempatan ngengingi jackpot hadiah saka 500 x sing miwiti saham. Iki limang-rol, sepuluh-menang baris slot fitur tessellated kothak tema lan loro bonus babak kang pemain bisa menang amba hadiah tingkat 19 casino gold coast.

Simetri bakal dadi Nyata page HTML5 mung slot release lan bakal kasedhiya tengen desktop, seluler lan tablet, aturan pamuter ngarang lan responsif pengalaman, preduli saka piranti. Tim spesialisasine ing nggawe roulette, blackjack, slot, lan tetep rintangan game ngarang kanggo macem-macem saka sudhut piranti, kalebu Pc, iPhones, iPads, telpon Android lan tablet, lan mesin game level 1 warlock nulis slot.

Game sing kebak-tuan rumah ing kita ReGaL game platform, lan sing diakses kanggo pelanggan liwat prasaja integrasi blackjack gold black eyed susan. UK supplier ing wangun apik karo sawijining paling anyar game release April 2017: Award-menang casino isi supplier Nyata Game wis diantrekake munggah sampurna-looking slot karo sawijining release paling anyar, Simetri. Kita technologists, perancang lan modellers duwe akeh taun saka pengalaman ing loro-lorone ing tanah basis lan digital game pasar.
Maca-perusahaan adhedhasar penyetor isi menyang donya kang anjog operator kalebu Nang Victor, bet365, LeoVegas, GVC, lan Ladbrokes blackjack glitch black ops 4. ReGaL kapisan banjur tindak menyang produksi kanggo Stan James ing April taun 2011.