Olahraga totoan operator FanDuel wis disabetake streaming menehi hasil sing bakal nggawe iku perusahaan pisanan kanggo kurban rintangan totoan kajawi manggon acara olahraga ing Amerika Serikat.

On Monday, loro Reuters lan Bloomberg kacarita sing FanDuel Group (divisi saka UK-kadhaptar gambling operator Pantun Daya Betfair) iki nyepakaké kanggo ngumumke kasunyatan karo Swiss basis Sportradar AG kanggo ngidini live streaming saka acara olahraga liwat FanDuel mobile app, kajawi nyata-wektu rintangan kanggo olahraga wagers (ing pasar ngendi kuwi kegiatan legal) tangan per jam online poker. Menehi hasil, kang bakal resmi announced ana, nderek rollout saka layanan streaming liwat FanDuel app ing New Jersey, saiki bangsa kang paling gedhé kaloro pasar ing syarat-syarat legal totoan volume lan ing ngendi FanDuel wis ngalangi genggeman minangka pimpinan ing totoan revenue tangan saka texas holdem supaya. FanDuel ngarep-arep kanggo nggedhekake streaming produk kanggo app ing liyane legal totoan serikat, nunggu search disetujoni saka seluler wagering. Kanggo wektu kang, FanDuel kang daptar tugas saka ngalir olahraga bakal winates. FanDuel wis rampung sawijining paling apik kanggo kempal dhewe karo liga olahraga Amérika Lor utama, kalebu dadi Sah Game Operator saka National Basketball Association pungkasan desember lan tondo asto dina rata-rata fantasi lan totoan kekancan karo Hockey Liga Nasional ing nopember, nanging liga' hak media sing dikunci munggah dening KITA broadcasting behemoths. FanDuel layanan streaming – kang ora bakal eksklusif ing pasar US – kabaripun bakal miwiti karo tenis lan bal-balan Eropah, lan FanDuel Klompok sportsbook GM Niall Connell ngandika ngarepake olahraga iki kanggo pindho sing totoan volume minangka asil saka tambah cahya. Sportradar wis data tawaran karo Amérika Lor utama liga – kalebu anyar pakta karo Major League Baseball iki februari – kanggo nyedhiyani totoan operator ombèr pilihan ing-muter wagering pasar. Sportradar uga pemantau sportsbook operator kanggo duwe aturan baku totoan pola sing bisa nunjukaké potensial match - utawa titik-mbenakake usaha tangan per jam manggon poker. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre sampel 1040nr kanggo gambling winnings.