Ing deadline kanggo casino tenan layanan Macau Legenda Pembangunan kang $42-yuta menehi hasil kanggo operate gegeran Savan Vegas Hotel lan Hiburan Komplek wis lengkap. Ing pakaryan babagan penyimpanan file, Hong Kong-kadhaptar perusahaan announced sing pamaréntah Laos wis "sarujuk kanggo ngluwihi dawa mungkasi tanggal" kanggo supaya disebut-Dhisikan Pembangunan Project Persetujuan saka juli 31 agustus 31, 2016, karo pilihan kanggo otomatis luwih ngluwihi September 10 utawa sadurungé yen perlu leje et slot i frankrig. Macau Legenda announced bali ing Mei sing wis ditampa Laotian kang pemerintah disetujoni kanggo operate Savan Vegas uga minangka hak 50-taun monopoli ing casino operasi ing telung propinsi Laos, kalebu area ngendi Savan Vegas dumunung.

Kalonggaran lisensi kanggo 50-taun monopoli bakal ditanggepi ing Diubah Pembangunan Project Persetujuan, perusahaan ngandika ing kapisah key on Monday lemon popsicle red hot poker. Kapindho persetujuan bakal ngidini Macau Katrangan kang Laos-kadhaptar perusahaan project kanggo "melu ing kalonggaran aktivitas, lease wilayah project, lan melu ing operasi lan manajemen project." Macau Katrangan kang persetujuan karo Laos menehi casino layanan tenan kasempatan kanggo ngowahi tanah sabanjuré kanggo Savan Vegas menyang liyane pembangunan resor—salah siji sing bakal fitur loro kursus, a 600-kamar hotel, villas, casino, balai pameran lan spa, blumbang fasilitas, staff kwartal lan fasilitas latihan. "Minangka asil saka ngajokaken panggantos saka perusahaan dening perusahaan project minangka partai ing Diubah Project Persetujuan Pembangunan, perusahaan wis samesthine kanggo ngetik menyang kinerja njamin kanggo njamin pembayaran kewajiban saka project perusahaan karo kanthi jumlah ongko hukuman saka ora luwih saka US$30 yuta," perusahaan ngandika ing ana pakaryan babagan penyimpanan file lenovo a5 price in slot. Laos kang persetujuan karo Macau Legenda nglarang pamaréntah saka amal lisensi anyar, ijin utawa kalonggaran kanggo katelu liyane sing uga arep kanggo operate aktivitas game ing "exclusivity zona" tanpa ditulis idin saka casino layanan perusahaan iku chumba casino legal ing texas. Savan Vegas kang mantan operator, Walanda-kedhaftar Lao Holdings NV, wis sawise Laotian pemerintah kanggo taun saiki sawise Laos ngrebat casino komplek ing 2012 ing latar sing perusahaan duwe utang iku $23 yuta ing pajak bali iku chumba casino legal ing california. Lao Holdings mrotes pemerintah tax ing game bathi minangka banget overwhelmingly dhuwur ing 80 persen (90 persen nalika gegandhengan karo tingkat PAJEK) iku chumash casino mbukak sapunika.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre iku chumash casino resort loropaken pet.