Panjenenganipun tinimbang pracaya SCOTUS ngangkat federal olahraga totoan ban bakal ngidini Delaware kasino kanggo nggedhekake olahraga totoan operasi, lan ngumpulake anyar revenue. Gubernur Yohanes Carney (D) ngandika ing kirim media sosial Monday, "Nalika Pengadilan Supreme njupuk kasus iki pungkasan taun, Delaware Lottery wiwit nyepakaké kanggo kamungkinan sing ing pengadilan bakal overturn federal Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang." "Kita pitados bilih Delaware kamungkinan wis kabeh sing perlu hukum lan angger-angger ing panggonan kanggo ngleksanakake lengkap-ukuran olahraga game," gubernur rampung. "We mikir kita bakal bisa terus kita dhewe, nanging iku kabeh guess amba sapunika place bet payouts in craps. "Iku ora peluru salaka," Kirk diterangno.
Negara Senator Brian Bushweller (D-Dover) wus iki legislative sesi nalika Delaware Majelis Umum pungkasanipun mburi langkah kanggo nyedhiyani relief kanggo negara kang telung berjuang racetrack kasino place du casino celine dion. Ing Delaware, sing temenan parlay totoan ing olahraga bakal terus dadi legal wangun gambling ing negara paroles poker grand corps malade. Bushweller wis ngenalaken aturan sing bakal ngurangi negara kang nuduhake, paling khusus ing tabel game ngendi tax bakal cut 14 persen lan meja ragad lisènsi bakal dilereni soko tugas paroles grand corps malade poker. "Sepisan maneh perusahaan tontonan substansial game operasional untung, kang sepisan maneh iki babar blas dibusak metu dening adil lan outdated revenue game rumus fungsi enggo bareng," Dover Ketinggalan Game & Hiburan CEO Denis McGlynn opined ing statement pangentukan.