Rekaman dhuwur 493 padha anyar kanggo dhaftar, kalebu 210 saka China lan Hong Kong casino hard rock tampa florida.
Saka 2,775 billionaires ing Bumi, Forbes ngandika global industri game tanggung jawab kanggo 28 casino astera nisipurile de aur. Ngéramaké 86 persen sing sugih saka taun kepungkur," Forbes jelas.

Ing pungkasan Adelson kang fortune iki kira-kira ing $26,8 milyar ing wektu iki pungkasan taun casino association of new jersey. Sing 660 luwih billionaires saka taun kepungkur casino takon kanggo nomer sosial keamanan.