Munggah WSOP Player of the Year (POY) rampung ing dina karo 101,800, lan Mrs Mercier (lan bayi bump) digawe Ndhuwur 10 chip counts karo 476,800 casino association of new jersey.
Tyson Mao – 506,500 7 casino takon kanggo nomer sosial keamanan. Marcin Chmielewski – 564,000 3 restoran cedhak cliff castle casino. Nick Petrangelo – 480,300 10 restoran cedhak klub bupati casino.

Alexander Yen – 490,000 9 restoran cedhak coushatta casino resort.