On Friday, Phnom Penh Posting kacarita sing Salient Ventures, perusahaan mentas tergabung Malaysia tenan SV Internasional, wis ditampa persetujuan investasi ing Maret 1 saka Kamboja kang Dewan Mentri kanggo berkembang "casino city" nampilaken hotels lan kasino – sawetara aturan Cina-madhep gambling online camping – ing kutha Sihanoukville ing Teluk Thailand punika tulalip casino prasmanan mbukak. Iku tetep bakal katon carane akeh saka SV International "windstorm saka pepindahan" – pemerintah disetujoni uga ngawèhaké SV Internasional hak kanggo operate klub bengi, panti pijet lan asu racing – bener bakal jotosan liwat Sihanoukville sak perusahaan kang nyatakake timeline saka telu nganti limang taun. SV Internasional kang warta nderek minggu iki woro-woro dening Macau casino junket operator Jimei Internasional Entertainment Group sing wis mlebu menyang persetujuan framework karo Kamboja pangembang lan dharatan China contractor kanggo berkembang "hiburan resor komplek" ing Sihanoukville punika tropicana casino mbukak ing evansville indiana. Salient Ventures claims kanggo duwe wis dijupuk siji lisensi game ing Sihanoukville, nanging SV Internasional web saiki dhaptar mung siji game lisènsi ing Kamboja tapel wates kutha Poipet. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
Video claims SV Internasional ngarepake kanggo aman sawijining kapindho casino lisènsi ing "telung kanggo nem sasi." Ly Koung, pemilik saka search Nggumunake Hotel lan sawijining digandhengake casino, marang ing Kirim tenan wis disabetake kemitraan karo Salient Usaha kanggo kemudi Malaysia lan Singaporean turis kanggo Nggumunake kang casino punika tulalip casino mbukak sapunika. Kamboja pejabat pemerintah wis diwenehi sing disetujoni kanggo Malaysia perusahaan plans kanggo berkembang "Macau saka Asia Kidul-wétan" ing kutha pantai saka Sihanoukville. Koung ngandika Salient Ventures iki wus kanggo serangan padha tawaran karo sawetara saka kira-kira 15 kasino saiki operasi ing Sihanoukville. SV Internasional bubar dirilis video promosi (viewable ing ngisor iki) ngakoni iku ana ing proses "akeh éntuk saben potensial pembangunan akèh" ing kutha Kulon Port wilayah lan ana uga looking kanggo tuku ana hotel "kanggo mbenake lan equipping wong-wong mau karo game lisensi." Minangka karo paling Kamboja game crita, legal kajelasan luwih kakurangan poker kanggo seneng-seneng online free. Video ngenali "24 jam borderless online totoan game" minangka salah siji saka telu tukang sokong saka sawijining rencana kanggo Sihanoukville sukses lan nyebataken Golden Kraton Hotel and Casino minangka salah siji saka sawijining "peserta gaweyan proyèk." Pungkasan oktober, Golden Kraton iki salah siji saka Sihanoukville situs diobong dening Kamboja lan panguwasa Cina ing panelusuran online penipuan ring operasi metu saka sawetara hotels ing wilayah poker kanggo seneng-seneng ora ana dhuwit.
Ekonomi lan Finance Mentri juru wicoro Ros Phirun marang Kirim sing nalika pemerintah wis diwenehi sawijining assent kanggo SV Internasional rencana pembangunan, perusahaan wis durung kanggo ngirim casino lisènsi aplikasi kanggo maksud Sihanoukville property poker kanggo iphone dhuwit nyata.