Nglumpukake olahraga totoan operator Sportech PLC wis kacarita 5% munggah ing sawijining taun ing taun revenue kanggo setengah pisanan 2017, kang CEO Ian Penrose program minangka bukti luwih saka perusahaan "terus transformasi" njupuk panggonan liwat 12 sasi poker kanggo seneng-seneng online free. Sportech revenue kanggo setengah pisanan 2017 tansaya kanggo £36.4 m, ngluwihi £34.7 m tokoh dikirim dening perusahaan sak periode sing padha saka 2016. Tenan uga dikonfirmasi munggah ing sawijining posisi awis, kang tansaya kanggo £76.2 m ing 30 juni 2017 ing ngisor iki mbayar maneh liwat £60m ing utang. Senajan Sportech pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortisation dropped dening 5% nganti €2.9 m, perusahaan nyatakake diatur mediawiki sadurunge tax wis apik saka mundhut saka £400.000 ing separo pisanan saka 2016 kanggo positif tokoh saka £1.1 m ing wektu sing padha saka 2017 poker kanggo seneng-seneng ora ana dhuwit. Ing setengah pisanan taun iki wis sibuk wektu kanggo Sportech, sing padha sukses ing dawa mlaku legal regejegan karo HMRC bab mbayar maneh saka £97m ing PAJEK sing wis kaping mbayar kanggo pamaréntah liwat sajarah Titik Werni game poker kanggo iphone dhuwit nyata. Ing Mei perusahaan uga announced advertisement saka bal-Balan Pools kanggo tenan usaha pribadi OpCapita, ing menehi hasil kira-kira dadi worth liwat £83m choctaw casino poker turnamen jadwal. Ing statement dirilis karo tokoh, Ian Penrose ana ngengkel kanggo fokus ing perusahaan kasile liwat periode iki: "Kita padha sukses karo £97m PAJEK legal cilik ing Pengadilan Supreme, kita modernised lan didol ing bal-Balan Pools kanggo £83m, repaid liwat £60m ing utang lan bali £21m kanggo kang nyekel saham karo luwih substansial ngasilake saham isih teka saka £76m imbangan awis choctaw casino poker kamar nomer telpon. "Iki wujud investasi menyang kita teknologi lan lisènsi, Sportech saiki wis ditetepake basa strategis kanggo tuwuh kita bisnis global liwat kita unik diatur game bisnis adhedhasar ing Amerika Utara bebarengan karo kita ngembangaken ngarsane ing Asia. "Kita wis transitioned kita bisnis adoh saka pasar UK, kang ngadhepi peraturan headwinds, lan nunggu karo kapentingan Supreme kaputusan Pengadilan ing US ing mangsa olahraga totoan. "Karo kita kuwat balance sheet lan awis saldo, kita duwe sumber daya kanggo dana atraktif kesempatan wutah, ketemu aktif kesepakatan lan ngirim substansial ngasilake kanggo kang nyekel saham." choctaw casino poker turnamen asil.